ERNST Gåvokort – Kungen av inredning!

Ernst Kirchsteiger har gått hem i stugorna och nu kan du överraska med ERNST gåvokort. Om han är kungen av inredning eller inte vågar inte vi svara på, men han har i alla fall tagit fram en serie produkter som perfekt matchar hans stil.

Ett gåvokort från ERNST gör ingen besviken. I det stora och väl genomtänkta sortimentet finns produkter för alla smaker och behov.

Här finns alla upptänkliga textilier i mysiga och diskreta färger. Mottagaren kan till exempel unna sig en ny lyxig morgonrock eller rejäla badlakan till sitt hemmaspa, eller så kan han eller hon välja att föryngra köket med fräscha dukar, servetter och bordstabletter.

För den som inte är så intresserad av textil finns mycket annat som kan vara intressant. Varför inte välja en snygg och väldesignad karaff att ha till vatten eller dekantering av vin? ERNST gåvokort bjuder också på många andra alternativ, med flertalet ljuslyktor och andra prydnadsföremål att välja mellan.

ernst kirst

ERNST gåvokort med bonusgåva

Ge dubbelt! Med ERNST gåvokort med bonusgåva väljer du ut en mindre present att lämna över tillsammans med gåvokortet. Bonusgåvan är en present av enklare natur och av en typ som de flesta har användning för.

När det gäller bonusgåvor till ERNST gåvokort kan du bland annat välja kökshanddukar eller en kokbok. Som beställare väljer du bonusgåva i samband med beställningen och alltihop kommer i en leverans, med bonusgåvan och gåvokortet i en vacker presentförpackning.

Känner du dig ändå osäker på vad som går hem? Välj några av varje. Om någon av dina anställda känner att bonusgåvan är helt fel kan de i allmänhet byta med varandra för att lösa problemet.

Välj ut och beställ – Någon annan sköter resten

Med gåvokort kan du slappna av. Du behöver bara välja typ och vilken bonusgåva som önskas. Någon annan tar hand om resten, så att du får tid att arbeta.