Mannerströms Gåvokort - Köksmästaren själv!

Mannerströms gåvokort ger mottagaren möjlighet att välja mellan massor av produkter, signerade köksmästaren själv.

Leif Mannerström är kanske mest känd för att under många år ha drivit Sjömagasinet i Göteborg, men har också medverkat i en rad tv-program och skrivit många kokböcker. Numer designar han även köksutrustning och har satt sitt namn på en lång rad kvalitetsprodukter, från knivar och skärbrädor, till stekpannor och kastruller.

Med Mannerströms gåvokort får mottagaren möjlighet att välja en gåva ur Mannerströms sortiment, något som brukar bli mycket uppskattat.

Människor tillbringar allt mer tid i köket tillsammans och att laga mat tillsammans har blivit ett folknöje. Då passar Mannerströms gåvokort perfekt. Att få fin, väldesignad och exklusiv matlagningsutrustning i present ger ger matlagningsintresset en extra kick och det kan till och med bli någonting att skryta med under nästa matlagningsträff.

mannerströms gåvokort

Inte bara matlagning

Även om Mannerströms gåvokort har en tydlig inriktning mot köksartiklar och matlagning måste man inte vara typen som älskar att stå i köket för att kunna hitta något passande i utbudet.

Även den som helst lägger tid på annat än att laga mat kan uppskatta något ur utbudet. Varför inte välja en exklusiv vinöppnare, en kylväska eller en bra kaffetermos?

Även med bonusgåva

Mannerströms gåvokort finns i flera prisklasser och i många varianter.

Om du tycker det är tråkigt att bara ge bort ett gåvokort och vill komplettera kan du välja mellan flera varianter av gåvokort med bonusgåva. Bonusgåvan är en extra present som du väljer ut och som lämnas tillsammans med gåvokortet.

Mottagaren får alltså två presenter, dels en direkt, i samband med utdelningen av kortet och sedan ännu en gåva, som väljs individuellt från utbudet i katalogen.

Funkar även internationellt

Leif Mannerström tillhör kanske inte världseliten bland kockar, men han är ändå internationellt känd och även om mottagaren inte hört namnet tidigare kan Mannerströms gåvokort fungera bra även för utländska kontakter.