Joyful Giftcard - Brett Sortiment

Med Joyful giftcard är det svårt att göra fel. I det breda sortimentet finns det mesta och om mottagaren trots allt inte hittar någon han eller hon vill ha går det att skänka hela beloppet till Stadsmissionen, eller till ett välgörenhetspaket hos Human Bridge.

I sortimentet för Joyful giftcard finns en stort antal snygga designföremål från Orrefors, Craft, Sagaform, Kosta Boda, Edblad och andra. Gåvorna är fördelade över varierande kategorier som kläder, sport & fritid, elektronik och inredning

joyful

Ge gåvan till någon annan

Ibland vill man bara inte ha fler saker. Då finns ett perfekt alternativ till att få ännu mer att hålla ordning på. Genom samarbete med Human Bridge och Stadsmissionen erbjuder Joyful giftcard olika möjligheter att skänka hela sin gåva vidare till välgörenhet.

Snabb och enkel leverans

Att ge bort Joyful giftcard är enkelt. Beställ bara det antal du behöver, så levererar vi. Du behöver bara dela ut dem. Resten sköter någon annan åt dig.

Med Joyful giftcard löser du företagets presentproblem på ett snabbt och smidigt sätt, samtidigt som du gör mottagarna glada och nöjda. Vem önskar inte att man fick välja sin julklapp själv?